Voor de meeste mensen is het kopen van een huis een van de belangrijkste financiƫle transacties in hun leven. Maar ook de aankoop van een bedrijfspand en/of een beleggingsobject is een weloverwogen beslissing. Op dat moment kan deskundig advies over het onroerend goed gewenst zijn.

Tijssen Bouwkundig Bureau kan voor u onder andere een bouwtechnische keuring uitvoeren. Deze keuring geeft u meer duidelijkheid over de bouwtechnische staat van uw toekomstig onroerend goed. In de rapportage worden alleĀ geconstateerde gebreken weergegeven en wordt er een advies gegeven over de benodigde activiteit met de daarbij behorende kosten.

Daarnaast kunnen wij ook naar de energetisch status van het object opnemen en aangeven welk energielabel bij het object behoort. Middels een maatwerkadvies kunnen wij toelichten welke energetische besparingsmaatregelen mogelijk zijn, wat de kosten hiervoor zijn en de energiekosten die u hiermee bespaard.

Voor alle diensten geldt dat de feitelijke invulling maatwerk is, wij gaan dan ook graag met u in gesprek om onze dienstverlening aan te passen op uw wensen. Een greep uit onze dienstverlening:

Aankoop / Verkoop woning
  • - Opname woning & verzorgen energielabel;
  • - Bouwkundige aankoopkeuring;
  • - Maatwerkadvies energiebesparing;